Örömgaléria

Mikulásiroda videócsatorna

Vásárlói vélemények

Olyan nagy meglepetést okozott Marcinak, amikor a postaládánkban megtalálta a Mikulás levelét, hogy percekig meg sem tudott szólalni!

Varga Éva - Budapest


Köszönjük szépen a Mikulásnak a levelet!

Hatalmas sikere volt, és a levélszöveg.... Minden elismerésem a Mikulássegédeknek, akik a leveleket gyártják!

L. E. - Dunaföldvár


Kedves Mikulás Iroda,

A Mikulás levele nagy meglepetést és örömet okozott. Ott kezdődött, hogy ki lehet, aki kézzel címzett borítékot küld, ráadásul László helyett Laci névre, tele egy csomó „különleges” postai pecséttel. Úgyhogy a levelet úgy kezdte el olvasni Laci, hogy fogalma sem volt, ki küldte. Bár asszem, hogy a Mikulás fotóját talán előbb megnézte, mint ahogy a levelet olvasni kezdte. Nagyon meglepődött azon is, hogy olyanokat olvasott a levélben, amiket nem nagyon tudhat más rajtunk kívül. Persze ekkor már tudta, hogy az én kezem van a dologban. Szóval köszönjük szépen! Nekem is élmény volt végignéznem az egészet.

Üdvözlettel: Gy.Erika, Kisbajcs


Két levelünk 6-án délután megjött. El kell ismernem, határtalan örömet szerzett a címzetteknek. Nagyon frappánsan, ötletesen megfogalmazott levél, ami személyre szóló és a tartalma SZUPER! További jó munkát és tevékenykedést a Mikulás nevében....

Üdvözlettel: B. B., Martonvásár


Kedves Mikulásiroda Dolgozói!

Nagyon szépen köszönöm az egyetemista fiamnak írt levelüket, még nekem is nagy meglepetés volt a tartalma, igazi, jó pedagógus (vagy olyan vénával rendelkező) írhatta :) Annyira tetszett a fiamnak, hogy ő is azonnal küldeni szeretne másnak, Karácsonyra. Van ilyen lehetőség? Szívből gratulálok az ötletgazdának és a kivitelezőknek!

Köszönettel: N. G.


Anka és Réka is nagyon meglepődtek, mikor megkapták a Mikulás levelét. Ámulva hallgatták mennyi mindent tud róluk ;-). Másnap bevitték az oviba, iskolába is. Az iskolában a tanító néni felolvasta a többi gyereknek. Mindenki elámult! Köszönet ezért a felejthetetlen élményért!

K-B. Csilla, Nyíregyháza


Megkaptuk a levelet,

Alig tudtam könnyek nélkül végigolvasni. Köszönjük szépen!

B-né Szabó Ágnes


Megérkeztek a levelek, köszönjük szépen! 

Márk szülei is örültek, nagyon nagy volt a meglepetés! Köszönök mindent!

Cz.Rita


Köszönjük szépen tegnap este érkezett meg a levél.

Köszönjük a munkájukat, jövőre is rendelünk. További szép napokat és jó munkát.

S. Edit, Budapest


Én Zsoltinak kértem egy levelet, amit a tegnapi nap meg is kapott! Nem hittem, hogy így fog neki örülni, mivel már lassan 10 éves! De amikor kiszedte a postaládából teljesen meg volt döbbenve, hogy a Mikulás levelet írt neki! Rögtön eszébe is jutott, hogy a csizmáját még nem pucolta ki. Nagyon-nagyon tetszett neki! Én meg ugyanúgy örültem, mint egy kis gyerek (mintha én kaptam volna) Nagyon szépen köszönöm ezt a csodás élményt!!!

Üdv: Sz. Ivett


Kedves Mikulásiroda!

Ma megkaptuk a leveleket és nagyon őrültek neki a gyerekek, köszönjük.

Horváth Mariann


Mi is megkaptuk tegnap a levélkét, köszönjük szépen. Azért nem küldök képet, mert a kisfiam konkrétan elsírta magát. Na nem a meglepődéstől és a meghatottságtól, hanem attól, hogy felbontottam a borítékot (azt hitte, hogy a levél maga a boríték...). Alig tudtam megvigasztalni, és megmagyarázni neki, hogy a lényeg a borítékon belül van.

Aztán persze felolvastam neki a levelet, és teljesen le volt döbbenve, hogy honnan tud róla a Mikulás ennyi mindent.

Mindenesetre azt megjegyezte, hogy kakaót kell kitenni a Mikulásnak az ablakba, úgyhogy mi szombaton este ki is tesszük (technikai okok miatt -mai ovi és szombati munkanap  - hozzánk vasárnap reggelre hozza majd az ajándékot. Még egyszer köszönjük.

B. Zsuzsanna


Kedves Mikulásiroda!

Ma megkaptuk a várva-várt levelet, aminek az én Veronikám nagyon örült. Elhihetik igen meglepődött, egészen addig nem hitte el, míg ki nem bontottuk, és fel nem olvastam neki a Mikulástól érkezett levelet! Még egyszer nagyon köszönjük!

Sz-né B. Veronika, Külsővat.


Ma megérkezett! Nagyon szépen köszönjük a levelet!!!!

Nagyon nagy volt az öröm!!!! Ma már többször felolvastuk!!!!

Puszilgatták örömükben a Mikulás fotóját! Fantasztikus!

Köszönettel: P. Szófia és Szabolcs


Köszönjük! A nagylány nagyon örült, a kicsi a mikulásos képnek inkább. Anya meg sírva olvasta :-)

Üdvözlettel: Anita


Zara is megkapta a levelet Mikulástól. Hatalmas öröm volt: "Látod anya? Jó voltam, és ezentúl még jobb leszek,hogy nagyobb levelet kapjak" :)))))))

Köszönjük szépen! További sikeres ilyen akciót kívánok és kellemes ünnepeket!

N. Ariella


Nagyon csodálkozott a kisfiam, hogy honnan tud róla ennyi mindent a Mikulás és, azon teljesen kiakadt, hogy még a legjobb barátját is ismeri :-)

Kóródi Anita


Balázska Békéscsabán megkapta a levelet! És már csak a ajándékokat kell türelmesen kivárnia, és persze nem fog leselkedni - ahogy kérte Mikulás!

Sz-né B. Mónika


Megkaptuk, köszönjük, nagyon ötletes és eredeti volt. A gyerekeket teljesen elvarázsolta, hogy a Mikulás mindent tud róluk. Köszönjük!

Cs. Henrietta


 

Frissítve: 2014. október 24. 00:40

Gábri Ella ügyfélszolgálat

www.mikulasiroda.hu