Gyakori kérdések

Kérhetek a két gyerekem részére közös levelet?

Igen, kérhetsz: ikrek esetében, 3 éves kor alatt.
Általában a gyerekek azt szeretik, amit kapnak az övék, egyedül az övék, mert szeretik eltenni, bevinni az oviba, megmutatni másoknak is. Ha a levél közös a tesóval, akkor ki rakja el, ki viszi be másnap megmutatni az oviba, suliba? Csak vita lenne belőle :-)

Mikor szállítjátok a leveleket?

Levélcsomagjaink feladását 2016. november 7-től indítjuk futárszolgálat segítségével

Mit jelent a 100% örömgarancia?

Ez azt jelenti, hogy amennyiben gyermeked nem örül a kapott levélnek, kézbesítéstől számított 1 héten belül küldd vissza a Mikulásiroda 1525 Budapest, Pf.: 90. címre és mindenféle kérdezősködés nélkül - visszafizetjük a Mikuláslevél (postaköltséggel csökkentett) árát.

Két gyerekem van, részükre szeretnék Mikuláslevelet rendelni, ha a két kislány levelét egy borítékban külditek, kevesebbet kell majd fizetnem?

Két vagy több gyerek esetén is, minden esetben külön borítékban küldjük a leveleket. A gyerekeknek ez egy feledhetetlen emlék lesz, nagykorában is ezt fogja mutogatni, megőrzi még a borítékot is, hidd el. Már csak ezért sem tehetjük meg, hogy testvérek esetén egy borítékba zsúfoljuk bele a leveleket és az ajándékokat. Minden címzettnek névreszólóan, kézzel írottan készülnek a borítékok, amit majd megtaláltok a postaládában, és Te jó hangosan felolvasod a nevüket, hogy kinek érkezett levél. Hidd el, nagyon meg fognak lepődni, amikor megtudják, hogy a Mikulás írt nekik.
A levélcsomagok árai úgy vannak feltüntetve oldalainkon, hogy azokban szerepel a futár díja is, így emiatt nem is tudjuk különválasztani, tehát külön-külön borítékban fogjátok megkapni a leveleket.