Blog


Karácsony után Húsvét az év második legnagyobb ünnepe. Bár ez az időszak a megtisztulás és a megújulás időszaka kellene legyen, sokan nem tartjuk a mértéket.

Ahhoz, hogy ne hajtsuk túl...Bosszantöpp és más furcsaságok, avagy újabb meglepetés a húsvéti levél mellé!

Ajándékot keresel gyermekeid számára? Jön a Télapó, jön a Karácsony és jön Bosszantöpp, aki biztosan érdekelni...Sokszor gondban vagyunk, hogy milyen ajándékkal lepjük meg gyermekeinket húsvét alkalmával. Vannak, akik csak apró ajándékokat rejtenek el a kertben a fűben, vagy bokor aljába, és vannak akik...Anya, miért festünk tojást húsvétkor? És mit keres a nyuszi egy fészekben? Jobb előre felkészülni ezekre és az ezekhez hasonló kérdésekre. Készítettünk egy kis összefoglalót a húsvéti...Az üzletekben kapható tojásfestékek, élelmiszerfestékek többségével szép, élénk színű húsvéti tojásokat készíthetünk. Sokan azonban idegenkednek e színezékektől, amelyek gyakorta olyan erősek,...Igazi levél Mikulás legjobb barátjától, a Húsvéti nyuszitól!

Közeleg a húsvét, mi más tehetné ilyenkor boldogabbá gyermekedet mint egy személyesen neki címzett levél,...A gyerekek már nagyon várják a húsvéti nyuszit, ezért ilyenkor nagyon könnyű őket bevonni mindenféle alkotásba, amelyben helyet kapnak a tojások, vagy a nyulacskák. Szívesen vágnak, ragasztanak,...Réges-régen Mexikóban élt a legenda, miszerint egy kicsi parasztlány szerette volna megajándékozni a kis Jézust karácsonykor, az éjféli misén. Szegény kis parasztlánynak nem volt...Mindegy hogyan nevezzük a Mikulást, lényeg, hogy csokiból legyen!

A gyerekek hamar megtanulják, hogy december 6-án jön a Télapó a rénszarvasok húzta szánján, és megajándékoz...